U BIG-u Kruševac se otvara još sedam lokala, dva su iznenađenje

Otvaranje novog krila tržnog centra BIG u Kruševcu zakazano je u četvrtak, 14. decembar, u 10 sati. Tim povodom pripremljeni su posebni popusti i pokloni za posetioce, uz di-džeja koji će puštati omiljene hitove. Najmlađe će zabavljati animatori. Ovaj tržni centar otvoren je 2019. godine, a nakon proširenja prodajni prostor će se pružati na skoro 10.000 kvadratnih metara, uz sedam novih lokala.

Vlasnici ističu da nova grupa renomiranih brendova svojim dolaskom u BIG Kruševac pruža još više izbora i raznovrsnosti kupovine. Postojeći deo tržnog centra obogatiće ponuda domaćih i inostranih brendova kao što su Office Shoes, Đak sport, Gigatron, Pertini Toys, Pet centar, ali i još dva zakupca iznenađenja koja će svoje radnje otvoriti nešto kasnije.

Tržni centar ima 300 parking mesta, što omogućava posetiocima da bez žurbe uživaju u kupovini. Domaćini napominju da su svi posetioci dobrodošli da budu deo proslave povodom ovog proširenja, ali i da zajedno proslave novogodišnju sezonu unutar tržnog centra.

N.N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *