Sedmoro povređenih u udesu u Velikim Kupcima, jedno lice prebačeno u Beograd

U sudaru dva putnička vozila i traktora, koji se sinoć dogodio u Velikim Kupcima, jedno lice je teže povređeno i nakon što je prevežno u kruševačku Bolnicu, upućeno je na dalje lečenje u Urgentni centar u Beogradu. Šest osoba zadobilo je lakše povrede, a među povređenima je i dvoje dece.

Svi povređeni sinoć su preveženi su u bolnicu na dalju opservaciju, od kojih je jedno lice zadržano i trenuno je u stabilnom stanju. Teže povređeni muškarac je prebačen u Beograd.

U sudaru je učestvovalo vozilo marke Reno, pančevačkih registracija, vozilo marke Pežo, aleksandrovačke registracije i traktor sa prikolicom.

Do udesa je došlo kada je vozilo marke Reno, koje se kretalo iz pravca sela Ravni udarilo u neosvetljenu traktorsku prikolicu ispred sebe, nakon čega je vozilo prešlo u suprotnu traku i udarilo u vozilo koje se kretalo iz pravca Kruševca.

Svi povređeni preveženi su u bolnicu, od kojih je jedno lice zadržano i trenuno je u stabilnom stanju. teže povređeni upućen je na dalje lečenje u Beograd.

Nezvanično, vozač traktora je bio u alkoholisanom stanju.

Foto: pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *