Osmomartovska izložba cveća: Za svačiji džep i ukus!

Izložba cveća koju JKP već tradicionalno, u susret 8. martu, organizuje u foajeu Kruševačkog pozorišta i ove godine izgleda veličanstveno. U ponudi je preko 4.000 biljaka, domaćih i egzotičnih.

Orhideje u svim bojama, ciklame, ljubičice, kaktusi, fikusi, bendžamin, bonsai, razne lozice, drecene i još mnogo toga. Pored saksijskog cveća, u ponudi su i brojni aranžani u staklenim i keramičkim posudama.

Po prvi put, u ponudi je i drvo ananasa, dekorativna sobna biljka koja je kod posetilaca privukla posebnu pažnju zbog sitnih plodova ananasa. Uspeva u našim uslovima i ne traži neku posebnu negu. Poliva se jednom nedeljno, kada se zemlja skroz osuši, a nakon mesec dana trebalo bi je presaditi u veću keramičku saksiju.

U ponudi su, kao i prethodnih godina, većinom biljke iz uvoza, manjim delom i iz plastenika Javnog komunalnog preduzeća Kruševac. Cene su prilagođene svačijem džepu i kreću se od 150 do 2.000 dinara, s tim da ima i skupljih.

Ukoliko želite da ulepšate svoj životni ili poslovni prostor ili da povoodom 8. marta obradujete dragu osobu lepim poklonom, obavezno posetite ovu izložbu.

Izložba koju JKP već tradicionalno organizuje u saradnji sa Kruševačim pozorištem otvorena je do 8. marta.

D.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *