Konkurs za decu i mlade: Uradite film o ljubimcu

Kulturni centar Kruševac, u okviru Festivala kratkometražnog filma, raspisuje umetnički konkurs za decu i mlade pod nazivom: PETMOVE – “Moj ljubimac“.

Film može biti igrani, dokumentarni, ili kombinovani sa maksimalnim trajanjem do 5 minuta. U obzir dolazi i video klip.

Festival je takmičarskog karaktera i raspisan je za četiri kategorijska uzrasta: predškolski, mlađi (do 4. razreda), srednji (do 8. razreda) i stariji za učenike srednjih škola. Prijava za učešće na konkursu je besplatna, uz uslov da je projekat nastao bez angažovanja profesionalnih filmskih radnika. Kratkometražni filmovi mogu biti snimljeni mobilnim telefonom, foto-aparatom i videokamerom. Treba ih poslati na adresu petmovekck@gmail.com  u AVI ili MP4 formatu.

Radovi mogu biti pojedinačni i timski. Svaki učesnik može da prijavi samo jedan rad, pod uslovom da do sada nije objavljivan i nagrađivan na drugim konkursima.

Rok za slanje je 24. novembar, uz prijavu  neophodno je priložiti saglasnost roditelja. Imena dobitnika biće objavljena na sajtu KCK, a dodela nagrada planirana je 27. novembra u Beloj sali ove ustanove.

Za dodatna pitanja i informacije organizatore možete kontaktirati na  mejlapetmovekck@gmail.com  ili na telefon 421-877.

N.N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *