Izbori: Stranka Zavetnici pita nadležne zašto kasni izgradnja pasarele?

Kruševački odbor Srpske stranke Zavetnici u saopštenju za javnost pita nadležne zašto završetak radova na pasareli, u Jug Bogdanovoj ulici, kasni skoro pola godine? Ta stranka upozorava takođe da izgradnja pasarele bez svetlosti ostavlja deo stanara jedne zgrade.

Ovim putem želimo da postavimo pitanje Gradu i Javnom preduzeću za urbanizam i projektovanje Kruševac, zašto je uopšte pomeren prvi rok, zašto je probijen drugi rok i da li će izvođač radova snositi sankcije (penale) za probijanje roka od pola godine – navedeno je u saopštenju Gradskog odbora Zavetnika.

Ta stranka navodi da je prvobitno završetak radova bio planiran za 28. jun, potom za 14. oktobar, a radovi „koliko vidimo neće biti gotovi ni do Nove godine“.

Zavetnici navode i da je ideja o izgradnji pasarele i rešavanju problema saobraćajne gužve u tom delu grada dobram, ali da je, osim pomenutog kašnjenja, donela još neke probleme:

Mnoge stvari nisu isplanirane od samog početka, kao što je zatvaranje nekoliko lokala, koji u potpunosti ostaju nevidljivi. Drugi problem su stanovi zgrade 54 u Brijanovoj ulici, čije će terase u potpunosti biti izolovane od sunca – tvrde Zavetnici i dodaju da stanari te zgrade „ne traže ništa drugo sem pristojnog prilaza zgradi i da pasarela između prva dva stuba ne bude natkrivena“.

J.B.

1 Comment

  1. U što su oni mnogo fini, gde su bili do sad. Ni oni, ni sns ni žutaci, samo SPS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *