Iz pozorišta poručuju: Rezervišite karte na vreme

Ovonedeljni repertoar Kruševačkog pozorišta otvoriće predstava „Pidžama za šestoro“ u ponedeljak u 20 časova. Ipak, ako se po jutru dan poznaje pred našim glumcima je uzbudljiva i naporna sezona.. Naime, već nekoliko dana na sajtu Kruševačkog pozorišta postavljeno je obaveštenje: „Poštovana publiko! Karte za izvođenje predstave „Pidžama za šestoro“ za 13. novembar su rasprodate. Dođite na vreme po karte za igranje 25. novembra.“ Panta rei do sledećeg termina.

Sledeći termin na daskama koje život znače je u četvrtak 16. novembra u 20 časova, kada će gledaoci moći da pogledaju „Srpsku dramu“ u izvođenju kruševačkog Amaterskog pozorišta „Čkalja“. Reč je o simpatićnoj i vrlo hvaljenoj predstavi koju je režirao Zoran Kovandžić po tekstu Siniše Kovačevića.

Već sledećeg dana uslediće predstava „Crveno“ po tekstu Džona Logana, u režiji Vladimira Popadića.

U subotu su planirane dve predstave. Najpre „Ružno pače“ u 12,00 za koju je scenario napisala Nataša Ilić po motivima bajke Hansa Kristijana Andersena. Režiju potpisuje maestro dečjeg teatarskog stvaralaštva Zoran Lozančić.

Za 20 časova planirana je predstava „Duplo golo“ nastala po motivima filma „Do gole kože“. Adaptaciju je obradio Jovan Ristić, a komad režirao Nenad Todorović.

Završni segment ovonedeljnog programa biće predstava „Zbogom gospodine Hafman“ melodrama s elementima komedije koju je napisao Žan Pol Dagen, a preveo i režirao Saša Petronijević, Kruševljanin koji preko 20 godina živi u Parizu.

N.N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *