Građani/ke pitaju: Zasto su jutros radijatori bili hladni?

toplana, odjek.rs

Iako je iz Gradske topalne najavljeno da će ovog jutra radijatori biti topli a da će se u nastavku dana temperatura kotlova prilagođavati sa spoljašnjom, grejanja jutros ipak nije bilo. Na pitanje građana/ki kada mogu da očekuju grejanje, u Toplani kažu- od večeras.

Građani koji su se obraćali našoj redakciji naveli su da je u stanovima od pre dva dana, kada su noćne i jutarnje temperature naglo pale, dosta hladno. Napominju da nisu ni očekivali tople radijatore u danima kada su spoljne temperature bile visoke ali da sada, kada je jutarnja 8 a prosečna dnevna ispod 12 stepeni, očekuju da imaju grejanje u stanovima.

U Gradskoj Toplani kažu da je bilo u planu da se jutros otpočne sa grejanjem, ali da je došlo do tehničkih problema.

-Zbog tehničkih problema morali smo da isključimo postrojenje. Građani od večeras mogu da očekuju tople radijatore, grejanja će biti tokom cele noći, nakon čega nastavljamo sa kontinuiranom proizvodnjom i distribucijom toplotne enegrgiej na teritoriji celog grada- kazao je za portal Odjek direktor kruševačke Toplane, Dušan Gvozdenović.

D.P.

1 Comment

  1. Molim da se za dane kada nije bilo grejanja odbije odgovarajuća nov;ana naknada. Morala se uključiti klima. Pametni ljudi su odustali od ovog načina grejanja, a biće još pametnih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *