Građani/ke pitaju: Kada se očekuje završetak radova u Cankarevoj ulici?

cankareva ulica, odjek.rs

Sa kompletnom rekonstrukcijom Cankareve ulice u naselju Ujedinjene nacije otpočelo se pre tri nedelje. Nadležni kažu da radovi teku planiranom dinamikom, te da bi trebalo da budu završeni do kraja ove godine.

Kako su zbog radova u toj ulici stanari morali da sklone svoje automobile sa parkinga ispred stambenih zgrada, meštane ovog naseljenog mesta je interesovalo kada će ulica i parking mesta ponovo biti u funkciji.

Nadležni navode da je plan da radovi kompletno budu završeni do 31. decembra, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili, odnosno, ukoliko ne bude padavina.

canakreva ulica, odjek.rs
Cankareva ulica / Foto: Odjek.rs

Sa rekonstrukcijom Cankareve ulice u dužini od 550 metara, otpočelo se 1. novembra. Pored novog asfalta, kompletno će biti obnovljeni i trotoari, i to na potezu od Gorenja studija pa sve do ulice Cara Lazara. Pre ovih radova, urađena je kompletna rekonstrukcija vodovodne i toplovodne mreže.

Ova investicija vredna je 29,4 miliona dinara, bez PDV-a, a sredstva su izdvojena iz budžeta grada Kruševca. Izvođač radova je Tehnogradnja.

D.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *