Film o Džeju, zbog velikog interesovanja, krajem meseca ponovo u Kruševcu?

Filmsko ostvarenje “Nedelja”, o popularnom pevaču Džeju Ramadanovskom, koje obara rekorde gledanosti širom zemlje, potpuno očekivano izazvalo je veliko interesovanje među kruševačkom publikom.

Tokom sva četiri dana prikazivanja, na biletarnici bioskopa “Kruševac” vladala je ogromna gužva, a publika je u redovima čekala za karte.

Zbog velikog interesovanja, uobičajenog kada su domaća filmska ostvarenja u pitanju, film “Nedelja” će se, najverovatnije prikazivati ponovo krajem februara – najavljuje direktorka KCK-a, Violeta Kaplarević, koja ističe da je za četiri dana prikazivanja, u deset projekcija, film videlo blizu 3.000 gledalaca.

Inače, u bioskopima širom Srbije film je za tri nedelje prikazivanja došao do skoro 300.000 gledalaca.

Film „Nedelja“ govori o životu Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz njegove najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih. Režiju potpisuje Nemanja Ćeranić, a uloge tumače: Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović.

Podsetimo da je po gledanosti u bioskopu „Kruševac“ na prvom mestu film “Toma” (2021.), reditelja Dragana Bjelogrlica, sa 9.206 gledalaca. Kruševljani još uvek pamte redove za kupovinu karata za ovaj film i ogromno interesovanje koje je trajalo danima.

Na drugom mestu je film “Južni vetar” I, koji je gledalo 8.305 Kruševljana. Slede Bjelogrlićevi filmovi Montevideo I (5.672)  i Montevideo II (6.488).

M.M.D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *