Dodatna projekcija filma „Nedelja“

Dodatna projekcija filma „Nedelja“

Zbog velikog interesovanja, dodatna projekcija filma „Nedelja“ u Bioskopu Kruševac, najavljena je za nedelju (4. februar) u 16 časova- saopštili su iz Kulturnog centra.

Film „Nedelja“ , biografska priča o pevaču Džeju Ramadanovskom, u Kruševcu se prikazuje od 1. februara u terminima od 18 i 20 i 30 časova, a zbog velikog interesovanja, poslednjeg dana gostovanja „Nedelje“ u našem gradu, biće i dodatna projekcija.

Inače, ovaj film je izazvao veliko interesovanje na celom Balkanu, za prvih deset dana pogledalo ga je preko 200.000 gledalaca.

Film je inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju Ramadanovskom iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

Glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *