Zatvara se za saobraćaj deo auto puta Pojate- Preljina

auto put, odjek.rs

Zbog završnih radova na poddeonici 3: Makrešane-Kruševac (Koševi), auto puta Pojate- Preljina (Moravski koridror), od 6. decembra u ponoć do 7. decembra u 15 časova, za saobraćaj će biti zatvoren deo auto puta od denivelisane raskrsnice „Ćićevac“ do kružne raskrsnice „Koševi“.

Saobraćaj će u tom periodu biti preusmeren na alternativnu mrežu saobraćajnica na području grada Kruševca- Balkanskom, Jug Bogdanovom i ulicom Cara Lazara.

U pomenutom periodu određena je i zabrana zaustavljanja i parkiranja u ulici Cara Lazara desnom stranom, od ulice Vojislava Ilića do ulice Strahinjićeve i u ulici Jug Bogdanovoj, od ulice Brijanove do ulice Kopaoničkih žrtava.

S obzirom da se očekuje povećana frekvencija saobraćaja apeluje se na građane, da u pomenutom periodu poštuju zabranu zaustavljanja i parkiranja i koriste alternativne saobraćajnice.

Kako bi se planirana izmena režima saobraćaja sprovela na što efikasniji način, predviđeno je i prisustvo patrola saobraćajne policije duž alternativne putanje, koje će svim učesnicima u saobraćaju biti od pomoći davanjem neophodnih obaveštenja, a u slučaju potrebe, i regulisanjem protoka saobraćaja na svim kritičnim lokacijama.

Nakon puštanja u saobraćaj Poddeonice 3: Makrešane – Kruševac (Koševi), uspostaviće se zatvoreni sistem naplate putarine na delu auto-puta od Pojata do Kruševca (Koševa).

Foto: fejsbuk stranica Koridori Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *