Više od 500 paketića za decu iz socijalno ugroženih porodica

Za naše najmlađe sugrađane kao i za decu sa Kosova iz socijalno ugroženih porodica, kruševačko Humanitarno udruženje „Mi pomažemo, priključi se i ti“, uz podršku ljudi dobrog srca, pripremilo je 510 novogodišnjih paketića.

Već četvrtu godinu zaredom, ovo humanitarno udruženje, u susret novogodišnjim praznicima priprema paketiće, a kao i ranije,  podršku su dali brojni pojedinci i kruševačke škole koje su, između ostalog, pomogle i u pakovanju paketića.

Paketići su već tradicionalno podeljeni u crkvi Pokrova presvete Bogorodice, gde je organizovan i progodan program koji su za tu decu pripremili učenici škole Jovan Popović.

Obezbeđeno je 510 novogodišnjih paketića, od koji je 270 podeljeno deci iz kruševačkog kraja, dok će ostale dobiti deca sa Kosova.

Danica Dimitrijević iz Udruženja „Mi pomažemo, priključi se i ti“ kazala je da će ove godine biti podeljeno najviše paketića do sada, te istakla da je cilj ovakvih akcija da sva deca budu srećna, jednaka, da znaju da nisu sama uprkos životnim okolnostima u kojima se nalaze trenutno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *