Virtuelni sajam zapošljavanja: Klikom do šanse za posao!

Nacionalna služba za zapošljavanje, odjek.rs

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizuje Virtuelni sajam zapošljavanja za sva nezaposlena lica, bez obzira da li se nalaze na evidenciji NSZ. Sajam se organizuje u četvrtak (30. novembra) u periodu od 10 do 16 časova.

Registracija na web platformi je jednostavna i svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi. Zainteresovani za učešće na sajmu mogu da se registruju klikom na www.nsz-virtuelnisajam.rs.

-Pored mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), tražioci posla moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), da se direktno prijave na ponuđene poslove…- navodi se na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nakon prvog Virtuelnom sajma zapošljavanja koji je organizovan u maju 2021. godine, Nacionalna služba zapošljavanja nastavlja da radi na digitalizaciji usluga, sa ciljem da se one učine dostupnijim nezaposlenima i teže zapošljivim licima i da se na taj način dodatno podstakne njihova aktivnost u traženju posla, ali i da se upoznaju sa  brojnim mogućnostima za dodatne edukacije i usavršavanje veština.

Sajam se organizuje uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *