Veliki humanitarni koncert za decu iz Kruševca – Podržite!

Humanitarni koncert koji organizuje kruševačko Sokolsko društvo, biće održan 7. marta u Hali sportova, sa početkom u 20 časova. Svi koji kupe kartu daće doprinos u lečenju naših najmlađih sugrađana. Dobrotvorni koncert je jedna u nizu humanitarnih akcija koje organizuje ovo udruženje.

Cela akcija pokrenuta je sa ciljem da se prikupi pomoć za osmoro kruševačkih mališana koji boluju od različitih bolesti: Danila Nikolića, Dimitrija Lazića, Viktorije Petrović, Maksima Milenkovića, Pavla Dimitrijevića, Uroša Miljkovića, Stefana Jovanovića, Vasilija Majstorovića i Anu Stojković.

Za sada je prodat izvestan broj ulaznica. Ipak, najveće interesovanje očekujemo ovih dana jer to je ipak 15 odličnih pevača koji izvode repertoar od 50 evergrin melodija – ističe u ime organizatora dr Vladimir Savić, predsednik Sokolskog društva.

Još 6. marta u centru je biti štand na kojem će zainteresovani moći da kupe ulaznice u terminu od 12 do 21 sat, po ceni od 900 dinara. Nakon toga ulaznice će moći da se kupe samo ispred Hale sportova, do početka koncerta.  

Još jednom kažem, voleo bih da ljudi prepoznaju značaj ovakvih akcija, jer nisu u pitanju organizatori, već su jasno istaknuta deca kojima je pomoć namenjen. Cifre koje njima trebaju su ogromne. Mi ni jednom detetu nećemo moći da prikupimo celu sumu koja mu je potrebna za lečenje, ali ćemo svakako od novca koji budemo uplatili ubrzati proces njegovog lečenja i mogućnost da se što pre sakupi novac koji mu je potreban za potpuno izlečenje  – poručuje doktor Savić.

Na koncertu će nastupiti Milan Vasić, Sanja Vučić, Radica Dimitrijević, Zdravko Anđelković, Nemanja Radisavljević, Marko Milićević, Danijel Stojković, Strahinja Živanović, Jovan Knežević, Nemanja Đurđević, Slobodan Đurković, Aleksandra Ivanov, Dejan Topalović, Milena Đukić, Ognjen Rutić, Milan Miletić, Bojan Vukosavljević i „Desperado 037 bend“.

N.N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *