Izbori: Stranke Zavetnici i Dveri u Kruševcu na izborima nastupaju zajedno

Zavetnici,Dveri, Odjek.rs

Kruševački odbori Srpske stranke Zavetnici i Srpskog pokreta Dveri saopštili su da su potpisali koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima.

Nosilac liste je, kako je saopšteno, Milica Đurđević Stamenkovski, dok je prvi na listi Miloš Ašanin, član IO Srpske stranke Zavetnici, po struci diplomirani ekonomista, koji je i kandidat te koalicije za gradonačelnika.

Miloš Ašanin, Odjek.rs
Miloš Ašanin / FOTO: Srpska stranka Zavetnici

Lista za parlamentarne i lokalne izbore nosi isti naziv:  MILICA ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI – BOŠKO OBRADOVIĆ – NACIONALNO OKUPLjANjE – DRŽAVOTVORNA SNAGA – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri.

Nacionalno okupljanje je platforma sa integritetom i ozbiljnim političkim ciljevima. To nije izborni format za jedan ciklus, već paradigma za odgovor na krizu u državi i društvu. Napokon Kruševac dobija listu i ljude koji nikada nisu bili na vlasti, potpuno nova snaga koja odlučno stoji na strani suverenosti Srbije i Kruševca kao glavnog grada domaćinskih vrednosti. Borićemo se za opšti interes Kruševca i Srbije, savim drugačije nego svi do sada koji su se proteklih trideset godina sa javnih funkcija borili samo za lični interes – navedeno je u saopštenju koje je potpisao Miloš Ašanin.

J.B.

Foto: Srpska stranka Zavetnici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *