Stabilno stanje povređenih u eksploziji u Trajalu

Troje radnika koji su juče povređeni u eksploziji koja se dogodila u Trajalu u stabilnom su stanju- potvrdila je našem portalu doktorka Vesna Stević Gajić, direktorka Opšte bolnice Kruševac, zdravstvene ustanove u kojoj su povređeni radnici hospitalizovani nakon nesreće.

Tri osobe koje su kod nas hospitalizovane su hemodinamski stabilne, nisu životno ugrožene. Ostaće još neko vreme na bolničkom lečenju zbog kliničkog praćenja- kazala je Stević Gajić.

Direktorka Bolnice nije imala informaciju o trenutnom zdravstvenom stanju povređene radnice koja je juče transportovana na Vojno medicinsku akademiju u Beogradu. Prema pisanju pojedinih medija, njeno zdravstveno stanje je trenutno stabilno.

Podsećamo, u eksploziji koja se juče ujutru dogodila u pogonu za proizvodnju gorive trake Fabrike eksploziva i pirotehnike i hemije Trajal Korporacije, poginuo je osamnaestogodišnji mladić, a četvoro je povređeno. U kruševačkoj Bolnici hospitalizovano je troje povređenih, dok je jedna osoba prebačena na VMA.

D.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *