SSP odlučio: dr Bata Andrić nosilac liste na sledećim lokalnim izborima

GO SSP,Odjek.rs

Gradski odbor Stranke slobode i pravde saopštio je da je jednoglasno odlučio da na sledećim lokalnim izborima, kada god oni budu održani, dr Bata Andrić bude nosilac izborne liste. Ova stranka je istovremeno pozvala ostale kruševačke opozicione stranke da podrže ovakvu odluku, navodeći da je ideja da se na lokalnom nivou formira jedinstveni blok na čijem će čelu, kako su naveli „biti čovek od karaktera, kvaliteta, emocija i čovek besprekorne biografije“.

Kako će izgledati opoziciona lista ovde na lokalu za naše kruševačke izbore još ne znamo, ali ono što znamo je da smo u fazi formiranja koalicionog bloka “Pravac Evropa”. Ono što je važno za SSP je da ćemo pokušati sa centralnog nivoa blok “Pravac Evropa”, koji činimo sa Pokretom slobodnih građana, Pokretom za preokret i Sindikatom Sloga, da spojimo u jedno ovde na lokalu i da za početak formiramo koalicioni blok “Pravac Evropa” – naveo je član Predsedništva Stranke slobode i pravde Ivan Mandić, koji je i član Izvršnog odbora Gradskog odbora.

Predsednica kruševačkog odbora Stranke slobode i pravde, Katarina Panić, navela je da je na osmoj sednici Gradskog odbora jednoglasno usvojen predlog da za nosioca liste na predstojećim lokalnim izborima stanu iza doktora Bate Andrića, dodajući da “Kruševac odavno nije imao časnog, poštenog, odvažnog, hrabrog i bez mrlje u karijeri kandidata za nosioca liste”.
Ona je pozvala ostale opozicione stranke da se pridruže i podrže dr Batu Andrića.

Čekamo izveštaj od centrala Pokreta slobodnih građana, Pokreta za preokret i Sindikata Sloga koji ljudi će njih predstavljati, mislim da će to biti dobra polazna tačka i osnova za buduće delovanje ovde u gradu i za izlazak na lokalne izbore – naveo je Mandić.

J.B.

Foto: privatna arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *