SRS: „Mi smo jedina alternativa aktuelnom režimu“

U susret vanrednim izborima u Srbiji, kruševački radikali poručili su da je Srpska radikalna stranka jedina koja građanima nudi alternativu u odnosu i na vlast i ostatak opozicije.

Uradićemo sve da u ovom vremenu globalizma, američke hegemonije i novog svetskog poretka, zaštitimo sve ono što nas definiše i kao narod i kao naciju. Našu ćirilicu, našu istoriju, našu tradiciju, našu crkvu i nećemo dati da bilo ko to prekraja, da bilo ko to ukida i da bilo vodi bitku protiv našeg identitetanavodi se u saopštenju koje je medijima uputio Dejan Marinković, predsednik Gradskog odbora SRS i nosilac liste koja će se na lokalu naći pod rednim brojem šest.

Srpska radikalna stranka je , kako navodi Marinković, oduvek bila stub odbrane srpstva i Srbije:

Nećemo diktat, nećemo njihove planove. Hoćemo srpsko Kosovo i Metohiju. Hoćemo bolji, lepši i jači Kruševac. Hoćemo Kruševac u kom mladi vide svoju budućnost. Hoćemo da ponovo pokrenemo industriju, da ponovo pokrenemo veliku poljoprivrdnu proizvodnju u našim selima na našoj najplodnijoj i najrodnijoj zemlji. Sačuvaćemo ognjište, sačuvaćemo tradicionalnu srpsku porodicu.

Marinković je pozvao građane Kruševca da u nedelju izađu na izbore i glasaju za Srpsku radikalnu stranku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *