Rukometašice Napretka na korak do Superlige

Pred igračicama GŽRK “Napredak 12” je, kako u upravi Kluba naglašavaju „utakmica godine“. Naime, naše Kruševljanke u petak, 17. maja, igraju revanš utakmicu baraža protiv Rume,  za popunu Super rukometne lige za žene. Prvu utakmicu na gostovanju pobedile su rezultatom 27:25.

Sutrašnji meč počinje u 20 časova u Hali sportova, a svaka podrška sa tribina biće povod da se zajedno sa navijačima proslavi sportski podvig koji je na dohvat ruke.

Bio je ovo jedan jako težak period jer smo startovali od nule – kaže Ljiljana Knežević Maksić, sportska direktorka Kluba. Lično mislim da je ekipa mogla bolje, ali prva godina je uvek najteža i sada, kad se sve privodi kraju, mogu da kažem da sam prezadovoljna.

Uprkos pobedi na gostovanju naša sagovornica nije zadovoljna utakmicom jer smatra da je ekipa mogla da ostvari veću razliku.

Kvalitet je na našoj strani, ali umor na kraju sezone je učinio svoje. Verujem da ćemo u petak na pravi način završiti sezonu jednom prelepom igrom i zajedno proslaviti naš trijumf – poručuje ona.

N.N.

Foto: GŽRK Napredak 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *