Promocija platforme „OsnaŽene“: Priključite se i unapredite svoje poslovanje!

Prva digitalna platforma ženskog biznisa u Srbiji i regionu „OsnaŽene“, osmišljena tako da pomogne ženama da se umreže, edukuju i unaprede svoje poslovanje, biće promovisana u ponedeljak (4.decembra) u Biznis inkubator centru u Kruševcu, sa početkom u 18 časova. 

Platforma ženskog biznisa namenjena je ženama preduzetnicama i onima koje to žele da postanu i biće mesto gde će žene moći da dele svoja znanja, resurse i iskustva, a što će im pomoći da napreduju u svom biznisu i životu.

Preko ove platforme, žene će takođe imati i pristup širokom spektru edukacija, uključujući i onlajn kurseve, vebinare, radionice.

Na promociji će učestvovati i predstavnice preduzetnica iz Makedonije i Nemačke, koje žele da se povežu i da ostvare saradnju.

Sa ciljem skretanja pažnje na izazove sa kojima se žene preduzetnice suočavaju, te ohrabrivanja društva da ceni njihove napore i dostignuća, platformu prati i kampanja lepljenje nalepnica „Ovaj biznis vodi žena“ na vratima preduzeća.

Promocija u Biznis inkubator centru prilika je za sve žene iz Kruševca i Rasinskog okruga da sazanju više o ovoj platformi i pridruže se zajednici saradnje i međusobne podrške.

Prijava za predstojeću promociju u Kruševcu može se obaviti putem sajta https://osnazene.com/.

D.P.

Foto: sajt osnažene.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *