Prijavi se za besplatan Kamp za vršnjačke edukatorke!

Kamp za vrsnajcke edukatorke, odjek.rs

Alternativni centar za devojke (ACD) poziva sve zainteresovane devojke, starosti od 16 do 25 godina, da se prijave za učešće na Kampu za vršnjačke edukatorke. Kamp će biti organizovan na Jastrepcu, u hotelu Trayal, a prijave su otvorene do 30.juna.

Poziv je otvoren za sve devojke koje žive na teritoriji Rasinskog okruga, a interesuju ih ženska i omladinska prava, žele da se društveno angažuju u rešavanju izazova sa kojima se mladi suočavaju, te da upoznaju druge mlade devojke koje slično razmišljaju.

Od potencijalnih učesnica očekuje se posvećenost i želja za učenjem, kreativnost, odgovornost i inicijativa, a osim što će na treningu naučiti kako da vode vršnjačke radionice u prevenciji rodno zasnovanog i digitalnog nasilja, postaće i volonterke Alternativnog centra za devojke, te dobiti priliku za nova iskustva i učešće u programima neformalnog obrazovanja za mlade u Srbiji i regionu.

Prijave su do 30. juna, klikom na link  https://forms.gle/ryfsUqBkz2Y2T1qT8, a samo odabrane učesnice će biti kontaktirane do 4. jula. U izboru učesnica ceniće se aplikacije koje su popunjene uz veliki trud. Dodatna pitanja mogu se poslati na mejl alternativniczd@gmail.com, sa naslovom „Vršnjačka edukacija“.

Kamp će se održati od 12. do 14. jula, a troškove smeštaja, puta, hrane i predavanja obezbeđuje Alternativi centar za devojke, uz podršku Global Fund For Women i Equality fund-a. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *