Izbori: Osam osoba iz Rasinskog okruga na izbornoj listi koalicije NADA – Novi DSS i POKS

koalicija NADA, Odjek.rs

Na izbornoj listi kandidata za poslanike u republičkoj Skupštini koalicije Nova demokratska stranka Srbije – Pokret obnove Kraljevine Srbije, nalazi se osmoro kandidata i kandidatkinja iz Rasinskog okruga.

Najbolje je na pomenutoj listi pozicioniran Saša Anđelković, diplomirani veterinar iz Kruševca, predstavnik Novog DSS-a koji je na 49. mestu, dok je odmah iza njega sugrađanka Nevena Despotović, po struci strukovni ekonomista, a predstavlja POKS.

Gumarski tehničar iz Male Vrbnice kraj Kruševca, Zoran Radojević iz POKS-a zauzima 58. mesto, na 93. poziciji je Katarina Anđelković, studentkinja iz Kruševca, članica Novog DSS-a.

Tu stranku na listi predstavlja i studentkinja, takođe iz Kruševca, Milica Mihajlović, koja je na 133. poziciji.

Preostala tri mesta iz našeg okruga pripadaju POKS-u. Na 152. poziciji je Zoran Popović, master elektronike i informatike iz Botunje kod Brusa, na 164. je Jasmina Borđoški penzionerka iz sela Novaci u opštini         Aleksandrovac te Goran Nikolić iz Obreža kod Varvarina, koji je na 166. poziciji.

Inače, koalicija Novi DSS – POKS na parlamentarnim izborima nastupa pod nazivom „DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA SRBIJU – Srpska koalicija NADA – Nacionalno demokratska alternativa – Nova Demokratska stranka Srbije ( Novi DSS) – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) – Vojislav Mihailović“ pod rednim brojem pet.

J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *