Odjek vaših ideja: Od pitanja za nas, do predloga za nadležne

susret sa čitaocima i čitateljkama, Odjek.rs

Druženje naše redakcije sa sugrađanima i sugrađankama, ovoga puta u “Čarapanskoj meani”, donelo je, osim lepih trenutaka, nove ideje i predloge.

S obzirom na to da su susreti redakcije portala Odjek.rs sa čitaocima i čitateljkama zamišljeni kao način da u direktnoj komunikaciji saznamo šta ih muči, šta žele da pohvale, odnosno o čemu žele da pišemo, novi sastanak ispunio je cilj.

Saznali smo, između ostalog, da na potezu od Gaveza prema Moravi postoji divlja deponija, a da u gradu, prema mišljenju sugrađana, ima dosta pasa lutalica, pogotovu u blizini Maksija kod Bazena i kod hotela „Dabi“.

Stiglo nam je pitanje u vezi sa izgradnjom Istočne zaobilaznice, kao i pitanje koje uslove treba da ispune đaci za dobijanje besplatne mesečne karte za prevoz do škole?

Čitaoci i čitateljke bi želeli/le da znaju zašto Kruševac nema neurohirurga? Dobile smo i pitanje zašto pauk ne podiže vozila sa trotoara, ispred pojedinih lokala.

Naše starije čitaoce i čitateljke je interesovalo zbog čega oni u Kruševcu nemaju pravo na besplatan prevoz i na druge popuste za penzionere.

Nekoliko pitanja se odnosi na naselje Bare, a tiču se nedostatka parking mesta, lošeg osvetljenja, prepunih kontejnera i retkih autobuskih polazaka, pogotovu vikendom i praznicima.

Čitateljka bi želele da zna i koji su uslovi za ostvarivanje prava na kućnu negu i pomoć.

Čule smo predlog da se vratiti dečiji park umesto fontane u Rasadniku, kod K- zgrada, uz konstataciju da je fontana u lošem stanju.

Do narednog susreta sa aktulenim pitanjima i idejama možete nam se javiti na mejl info@odjek.rs ili preko kontakt forme Slobodno pitajte na našem portalu.

J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *