Od sutra ponovo radi bioskop

Nakon kraće pauze zbog novogodišnjih praznika, ljubitelji filmova od sutra (3. janauara) mogu da se vrate u bioskopske sale.

Od 3. do 7. januara u Bioskopu Kruševac prikazivaće se film „Savršeni dani“ , a na repertoaru je i animirani film „Maša i medved- još zabavnije“, do 10. januara.

Animirani film „Maša i medved- još zabavnije“ koji će se prikazivati u u dva termina, od 17 i 19 časova, sinhronizovan je na srpski. Reč je o dirljivoj božićnoj bajci, gde će Maša i njen novi prijatelj učiniti sve da zapale duh magije u srcima. Naime, Maša kreće na fantastično putovanje do grada i nazad, prva stanica je svadba i onog trenutka kad stigne, sledi nevolja. Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove.

Film „Savršeni dani“ na repertoaru je od 21 sat, reč je o drami, a film govori o Hirajami koji je, čini se, potpuno zadovoljan svojim jednostavnim životom čistača toaleta u Tokiju. Iznad svoje veoma strukturirane svakodnevne rutine, uživa u strasti prema muzici i knjigama. Niz neočekivanih susreta postepeno otkriva sve o njegovoj prošlosti. Film predstavlja jedno dirljivo poetsko razmatranje o pronalaženju lepote u svakodnevnom svetu oko nas.

D.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *