Novi DSS: S obzirom na uslove, dobar rezultat koalicije NADA u Kruševcu

Saša Anđelković, Odjek.rs

Nova Demokratska stranka Srbije, koja je na lokalnim izborima u Kruševcu nastupila sa Pokretom obnove Kraljevine Srbije, kao Koalicija NADA, saopštila je da su, imajući u vidu da su vlast i opozicija nastupali pod neravnopravnim uslovima, rezultati koje je ostvarila koalicija dobri. Ta koalicija je, prema preliminarnim podacima Gradske izborne komisije, osvojila 4,85 odsto glasova građana izašlih na birališta i imaće tri od ukupno 70 odborničkih mandata.

– S obzirom na više od  deset hiljada upisanih birača, nego što ima punoletnih građana Kruševca, s obzirom na apsolutnu medijsku blokadu, koja u našem gradu traje već jedanaest godina, s obzirom na ogromni finansijski, kupovni i ucenjivački potencijal koji je u potpuno neravnopravnoj političkoj borbi imala pobednica ovih izbora, naš rezultat može se smatrati dobrim – naveo je predsednik kruševačkog Odbora Nove Demokratske stranke Srbije, Saša Anđelković.

On je naveo da je Koalicija NADA, „uprkos svim pokušajima da se ciljevi koji su nas za ove izbore ujedinili, potisnu i marginalizuju“  uspela da srpska nacionalna ideja sačuva svoj glas u lokalnoj Skupštini u Kruševcu.

Vaši glasovi svedoče da u našem gradu još uvek postoje građani koji u sebi nose i nacionalni i demokratski naboj koji je tako potreban u jednom od najtežih trenutaka za naš narod i našu državu – naveo je Anđelković, zahvaljući se građanima koji su na republičkim i izborima za Skupštinu Grada glasali za Koaliciju NADA.

Inače, na prve tri pozicije liste Koalicije NADA su, Saša Anđelković (Novi DSS), doktor veterinarske medicine, potom Zoran Radojević (POKS), privatni preduzetnik te Srđan Lazić (Novi DSS), elektrotehničar.

J.B.

Foto: privatna arhiva

1 Comment

  1. Ovo Vam je dobar rezultat. Da se potkupljuju biraci, da se ucenjuju. Vama je bitno postovani novi DSS samo da ste usli u gradski parlament.
    Vas bukvalno drugo nista ne zanima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *