Nikola udomio jednog od ostavljenih štenaca

štenac, Odjek.rs

Mladi sugrađanin Nikola Čikarić (17) udomio je jednog od četiri štenca, ostavljenih u kutiji na Bagdali. On je jedan od onih koji su juče, nakon što smo na društvenim mrežama portala Odjek objavili fotografije ostavljenih štenaca, odreagovao, otišao i uzeo jednog.

Čini me srećnim to što sam ga udomio, sada imam ljubimca – rekao je Nikola za naš portal, nakon što nam je prethodno poslao poruku da je jedna kuca zbrinuta.

Nikola inače ide u Građevinsku školu, ranije je imao ljubimce, pse i mačke, a sada je već neko vreme bez kućnog ljubimca.

štenac, Odjek.rs
Udomljeni štenac u dvorištu / Foto: privatna arhiva

Novom članu domaćinstva, za sada, kako nam je kazao, još uvek nisu dali ime. Svi u porodici su, potvrđuje, zadovoljni jer su mu pružili utočište.

Poručio bih svima koji nemaju ljubimce da obavezno nabave, a posebno ako se desi ovako nešto. Kada imaš ljubimca voliš ga, uvek imaš nekoga pored sebe, imati ljubimca je neobjašnjivo lep osećaj – zaključio je Nikola.

Inače, juče su tokom dana sva četiri štenca udomljena, a još jedan od njih je kod jednog od čitalaca/ pratilaca portala Odjek.

Hvala svima koji su se uključili.

J.B.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *