Izbori: Na poslaničkoj listi „Srbija protiv nasilja“, osmoro kandidata iz Rasinskog okruga

Na izbornoj listi koalicije „Srbija protiv nasilja“, na izborima za narodne poslanike, među 250 kandidata, nalazi se osmoro predstavnika iz Rasinskog okruga. Među prvih desetoro su dvojica kandidata iz Okruga.

Na listi „Srbija protiv nasilja – Miroslav Miki Aleksić – Marinika Tepić (Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak – Ćuta, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Srbija centar, Zajedno, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Novo lice Srbije), Miroslav Aleksić iz Počekovine kod Trstenika, po struci diplomirani ekonomista, nalazi se na drugoj poziciji, a predstavlja Narodni pokret Srbije, čiji je osnivač.

Na sedmoj poziciji je Kruševljanin, Srđan Milivojević, diplomirani inženjer poljoprivrede, koji predstavlja Demokratsku stranku. Sledi, na 79. mestu, njegov sugrađanin Ivan Mandić, iz Stranke slobode i pravde, po zanimanju  grafički producent.            

Advokat Ljiljana Rajić – Čolić, članica Narodnog pokreta Srbije, iz Konjuha, je na 85. mestu liste kandidata za poslanike, a penzionerka Snežana Usević je, kao predstavnica Novog lica Srbije, na 173. mestu.

Diplomirani inženjer mašinstva Vladan Mitić iz Narodnog pokreta Srbije, je na 209. poziciji, njegova stranačka koleginica iz Aleksandrovca, Ivana Jelenković, lekar opšte prakse, je na 235. mestu. Četiri pozicije iza nje je Trsteničanka Slavica Midžović, koja je završila Gimnaziju, a predstavlja istu stranku.

J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *