Izbori: Na izbornoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ sedmoro kandidata iz Rasinskog okruga

SPS, Odjek.rs

Među 250 kandidata na izbornoj listi koalicije Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i „Zelenih Srbije”, koja na predstojećim republičkim izborima nastupa pod rednim brojem dva, sa nazivom „Ivica Dačić – premijer Srbije“ nalazi se sedmoro kandidata iz Rasinskog okruga.

Najbolje je, što se Rasinskog okruga tiče, na listi pozicionirana Jelena Vujić Obradović, diplomirana pravnica iz Aleksandrovca, koja se nalazi na 50. mestu, a predstavlja Jedinstvenu Srbiju. Sledi njena sugrađanka, Jugoslavka Radulović, koja je po struci diplomirana ekonomistkinja. Ona je 75. poziciji, a predstavlja Socijalističku partiju Srbije.

Sledi, na 79. mestu, Kruševljanin Dragan Nešić, diplomirani ekonomista, koji se na listi nalazi u ime socijalista. Iza njega je na 100-tom mestu Marija Pavlović,  profesorka geografije iz Trstenika, takođe iz SPS-a.

Na 142. poziciji je Dragan Lazić, profesor fizičkog iz Kruševca, koji je član Jedinstvene Srbije.

Slede još dvoje predstavnika SPS-a, Bratislav Tašić, diplomirani politikolog iz Varvarina koji je na 156. mestu te Tina Ćirić, diplomirana komunikološkinja iz Kruševca.

J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *