Mlade kruševačke košarkašice na utakmici ABA lige

Kao nagradu za rad i trud te za doprinos Klubu, kruševački Omladinski košarkaški klub “Bagdala” organizovao je odlazak za košarkašice i njihove roditelje na utakmicu ABA lige. Klub je obezbedio ulaznice za utakmicu Crvena Zvezda – Igokea, odigranu u Beogradu, krajem godine.  Mlade košarkašice “Bagdale”, iako je prošlo nekoliko dana, još uvek su pod utiscima odlaska na tu utakmicu, koje su podelile sa nama.

Većina devojčica retko ima priliku da uživo gleda vrhunsku košarku pa je ovo za njih bio pravi doživljaj. Bila je zaista lepa atmosfera na utakmici. Vrhunac oduševljenja bilo je slikanje sa košarkašima oba kluba.

Meni se mnogo išlo na utakmicu Zvezda-Igokea iz više razloga, jedan od najbitnijih razloga je zato što su oba kluba jako kvalitetna po pitanju igre i igrača. ABA liga je jedna od boljih liga, pored Evrolige, koja se može gledati.  Moje saigracice i ja smo bile jako srećne kada smo saznale da ćemo ići na jedan takav događaj – kazala je Nika Milosavljević.

Na utakmici je, dodaje ona, bila dobra i lepa atmosfera:

– Najlepše je bilo posle utakmice kada smo se slikale sa igračima. Nadam se da ću opet moći da posetim jednu od takvih utakmica sa svojim klubom, zarad još uspomena i zbližavanja sa saigračicama.

Za košarkašice, inače navikle na putovanja i odlaske na utakmice, ovo je bila još jedna prilika da se druže i bolje upoznaju sa saigračicama.

Julija Kanić pamti neverovatnu atmosferu i kaže da retko ima priliku da gleda utakmice uživo:

Bio je baš lep doživljaj i druženje sa drugaricama, mojim saigračicama. Pogotovo nas je oduševilo to što smo imale prilike da se slikamo sa nekim igračima nakon utakmice, a pre svega da gledamo vrhunsku košarku.

Neda Milojević ističe da je lepo kada se ima prilika da se odgleda jedna ovakva utakmica i dodaje da se nada da će biti još ovakvih putovanja i druženja.

Za Janu Milinić ovo je bilo fenomanalno iskustvo, oduševljena je utakmicom, a najlepši deo je za nju, kako nam je rekla, slikanje sa igračima. 

U OKK Bagdala kažu da je organizovanje ovakvih odlazaka na utakmice sastavni deo bavljenja košarkom i da će ih u narednom periodu biti još.

M.M.D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *