Kruševljanka Aleksandra Ivanov nova „Zvezda Granda“?

U finalu ovogodišnjeg takmičenja „Zvezde Granda“ nastupiće 20 takmičara, ali samo petoro iz Srbije. Među njima i Kruševljanka Aleksandra Ivanov koja je prilikom zadnjeg nastupa bez sumnje osvojila publiku i žiri pesmom „Ludi letnji ples“. Saša Popović je poželeo da to čuje i u finalu. Da li je time možda naslutio trijumf naše sugrađanke?

Ne mogu da vam obećam pobedu – kaže Aleksandra. To ne može niko da garantuje, ali mi je drago da se Kruševljani ponose mojim plasmanom. Kruševac je jedan od pet gradova u Srbiji koji ima ovogodišnjeg finalistu, možemo čak reći da u spektru takmičara iz celog regiona branimo boje naše zemlje – ističe Aleksandra.

Pre par godina Aleksandra je nastupila u timu Cece Ražnatović. Ove godine se nije prijavljivala, već je pozvana prilikom odabira starih kandidata i dodeljena Mariji Šerifović. Radovala se pozivu koji joj je otvorio vrata uspeha jer je ušla u finale.

U prvom pojavljivanju stigla sam do šestog kruga. Iskreno nisam više očekivala ni ove godine. Ipak, sve je krenulo u potpuno drugačijem smeru: moj nastup, izbor pesama i sreća koja me je sve vreme pratila. Sve je to uticalo da stignem do finala – napominje Aleksandra Ivanov.

Iako se već izvesno vreme profesionalno bavi pevanjem, Aleksandra je po struci diplomirani pravnik. Završila je Srednju muzičku školu „Stevan Hristić u Kruševcu. Zajedno sa, sada već uveliko afirmisanom, Sanjom Vučić bila je članica Etno grupe „Bela vila“. Među brojnim nagradama kojima je do sada ovenčala svoju karijeru ističe “Zlatni Vuletov prsten” sa 24. manifestacije “Vuletovi dani” i Prvi glas Radio Beograda, a često nastupa i na humanitarnim koncertima.

Finale “Zvezda Granda” je sutra (8. juna) od 21 sat, na televiziji Pink. Aleksandra nastupa pod rednim brojem 6. Glasanje počinje u 21 sat i 15 minuta. Navijamo za našu sugrađanku!

N.N.

Foto: privatna arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *