Kruševac na 45. Sajmu turizma u Beogradu

Povodom 45. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, Turistička ogranizacija Grada Kruševca i Specijalan bolnica Ribarska banja, kao i turistička privreda grada pripremili su promotivni nastup za ovu najznačajniju turističku berzu jugoistočne Evrope, koja se ove godine održava od 22. do 25. februara, pod sloganom „Avantura počinje ovde“.

Kulturno – istorijski potencijal našeg Grada tradicionalno predstavljen je na Sajmu i ove godine.

– Naša turistička ponuda kao i ranijih godina bazira se na našem kulturno–istorijskom nasleđu, na turističkim lokalitetima kako u gradu tako u okolini, ali promovišemo i našu planinu Jastrebac i Ribarsku Banju. Tu su i manifestacije “Viteški megdan u Lazarevom gradu”, koja će se održati  u junu i “Međunarodni festival balona – Kruševac kroz oblake”, koja se već tradicionalno održava poslednjeg vikenda u junu mesecu – ističe direktorka Turističke organizacije grada Kruševca, Suzana Milosavljević i dodaje da se trude da program svake godine bude bogatiji, bolji i kvalitetniji,  sve u skladu sa budžetom.  

Na Sajmu je, prema njenim rečima, ove godine znatno veća posećenost nego prethodne. Ističe zadovoljsvo jer im se ove godine na štandu priključio veliki broj vlasnika privatnog smeštaja u gradu i Ribarkoj Banji, koji su doneli svoje propagandne materijale i iskoristili šansu da promovišu svoje objekte.

Štand Grada Kruševca možete posetiti do nedelje u hali 4 Beogradskog sajma, u kojoj svoju ponudu predstavljaju turističke organizacije iz čitave Srbije.

Inače, na ovogodišnjem Sajmu svoju ponudu predstavilo je ukupno 27 zemalja, a zemlja partner ove godine je Grčka.

M.M.D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *