Kruševac: Besplatna radionica o menopauzi i pokloni za učesnice!

milica gacin, odjek.rs

„Menopauza- Moje najbolje godine“ naziv je radionice koja će u nedelju (19. novembra) biti održana u Kulturnom centru, od 17 do 19 časova. O izazovima, problemima i prednostima u periodu menopauze govoriće stručnjakinje, a učesnice očekuju i vredni pokloni. Autorka ovog projekta, koja će ujedno i voditi radionicu, je naša poznata voditeljka Milica Gacin.

Tačne informacije o srednjim godinama života i svemu onome što te godine sa sobom nose, učesnice će čuti od dr Biljane Živanović, ginekološkinje.

Gošća radionice biće i Biljana Gavović, diplomiraba dijetetičarka- nutricionistkinja, autorka knjige „Menopauza bez lepeze i suza“, potom Jasna Đokić, fitens instruktorka i autorka programa za vežbanje u menopauz, te Milica Jevtić, beauty trener i šminkerka, koja će učesnicama dati praktične savete za šminkanje u srednjim godinama.

Jelena Ilić iz Wiener osiguranja, govoriće o zapošljavanju žena u toj kompaniji na način na koji one to žele (kao prvi ili drugi posao), bez obzira na godine i kvalifikacije.  

Radionica „Menopauza- Moje najbolje godine“ organizuje se po drugi put u Kruševcu. Kao i na prethodnoj, naše sugrađanke očekuju vredni pokloni. Ovoga puta učesnice će dobiti komplet kozmetičkih proizvoda (poklon portala https://tosamja.media/ ), Flufsan uloške, Mg Mivela vodu, a imaće priliku da probaju i Medifem, preparat za ublažavanje neprijatnih simptoma menopauze  https://medipharm.rs/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *