Izbori: Koalicija „Srbija protiv nasilja“ u subotu u Kruševcu

izbori, Odjek.rs

Predstavnici Koalicije „Srbija protiv nasilja“ predstaviće u subotu (2. decembra), u Kruševcu, svoj program za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore. Na parlamentarnim izborima ta lista nastupa pod brojem sedam, a na lokalnim pod brojem tri.

Skup koji organizuje koalicija „Srbija protiv nasilja“ održava se u 15 časova u Bioskopu „Kruševac“.

Na listi „Srbija protiv nasilja – Miroslav Miki Aleksić – Marinika Tepić (Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak – Ćuta, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Srbija centar, Zajedno, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Novo lice Srbije) za parlamentarne izbore, pet je osoba iz Kruševca.

Na sedmoj poziciji, liste od 250 kandidata za poslanike, je Srđan Milivojević, diplomirani inženjer poljoprivrede, koji predstavlja Demokratsku stranku. Sledi na 79. mestu Ivan Mandić, iz Stranke slobode i pravde, po zanimanju  grafički producent. Advokat Ljiljana Rajić – Čolić, članica Narodnog pokreta Srbije, iz Konjuha, je na 85. mestu liste kandidata za poslanike, a penzionerka Snežana Usević je, kao predstavnica Novog lica Srbije, na 173. mestu. Diplomirani inženjer mašinstva Vladan Mitić iz Narodnog pokreta Srbije, je na 209. poziciji.

Lokalni izbornu listu Koalicije „Srbija protiv nasilja – dr Branislav Bata Andrić“, kao nestranačka ličnost, predvodi dr Bata Andrić, koji je i kandidat ove liste za gradonačelnika Kruševca.

izbori, Odjek.rs

Lokalnu koaliciju “Srbija protiv nasilja” čine lokalni odbori Stranke slobode i pravde, Narodnog pokreta Srbije, Demokratske stranke,  Novog lice Srbije, Pokreta slobodnih građana, stranke Zajedno, stranke Srbija centar (SRCE) i sindikata Sloga.

J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *