Karatistkinja Laura Isidorović u „lovu” na medalje

Bronzanom medaljom, na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u karateu, okitila se naša šesnaestogodišnja sugrađanka Laura Isidovorić. Karate trenira već deset godina, iza nje su brojni nastupi i takmičenja, kao i ambicija za stalnim napredovanjem i usavršavanjem.

Karateom je, na predlog roditelja, počela da se bavim već sa šest godina.

-Bila sam mala da bih se sama opredelila, ali se ispostavilo da je to sport koji sam zavolela i nisam želela da ga promenim – kaže karatistkinja KK „Kruševac” Laura Isidorović, inače učenica ovdašnje Ekonomsko-trgovinske škole.


Kako ističe, zadovoljna je uspehom na takmičenju, a osvojena medalja biće motivacija za dalje treniranje, te postavljanje novih ciljeva.

-Utisci sa takmičenja su predivni i što se tiče osvojenih medalja i što se tiče druženja i vremena provedenog sa timom. Tamo smo bili svi jedni uz druge, što je naravno dodatno ulepšalo takmičenje – objašnjava ona.

Laura je do sada nastupala na WKC svetskom prvenstvu u Beogradu, ESKA evropskom prvenstvu u Švajcarskoj, JKA evropskom prevenstvu u Švajcarskoj i WSKA svetskom u Portugalu, a u planu su nova takimičenja.

-Planovi za budućnost, kada je sport u pitanju, su da nastavim da se takmičim, dajem sve od sebe i ostvarujem rezultate i bolje od sadašnjih – naglasila je naša sagovornica.

J.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *