Izbori: Izborna komisija proglasila lokalnu listu koalicije SPS-JS

SPS-JS, Odjek.rs

Gradska izborna komisija proglasila je izbornu lilstu za odbornike Skupštine grada koju je podnela koalicije Socijalisti;ke partije Srbije i Jedinstvene Srbije.

Listu pod nazivom „Ivica Dačić – premijer Srbije“, koja će se na lokalnim izborima u Kruševcu naći pod rednim brojem dva, predvodi predsednik kruševačkih socijalista Siniša Maksimović.

Ova koalicija je podnela punu listu, što znači da se na njoj nalazi 70 osoba, koliko ima odborničkih mesta u lokalnoj Skupštini. SPS-u je pripalo 49, a JS 21 mesto na pomenutoj listi.

Među prvih desetoro kandidata za odbornike je sedmoro predstavnika socijalista i troje iz Jedinstvene Srbije.

Iza Maksimovića se nalazi Dragan Lazić, profesor fizičke kulture iz JS, potom učiteljica Ružica Stanković, članica SPS-a, njen stranački kolega Vladan Vesić, preduzetnik te učiteljica Danijela Jevremović iz iste stranke.

Na šestoj poziciji je ekonomista Bratislav Ilčić iz JS. Sledi troje socijalista: Goran Ćirić, diplomirani pravnik, Nikola Drašković, diplomirani ekonomista te novinarka Vesna Vasiljević. Na desetoj poziciji je članica Jedinstvene Srbije, Jasmina Nikolić, koja je po struci tehnološki tehničar.

Na ovom linku https://www.rik.parlament.gov.rs/extfile/sr/files/additionalDocuments/345/457/Izborna%20lista%20kandidata%20za%20odbornike%20ispred%20Izborne%20liste%20Ivica%20Dacic%20-%20Premijer%20Srbije.pdf možete videti kompletnu listu

SPS-JS, Odjek.rs
Siniša Maksimović (prvi sa leve strane) sa stranačkim kolegama / FOTO: privatna arhiva

– Na listi su kandidati koji su cenjeni na svojim radnim mestima i u svojim sredinama, porodični i dobri domacini. Na osnovu razgovora sa građanima očekujemo veliku podršku glasača. Ova koalicija će u formiranju buduće vlasti u Kruševcu imati značajnu ulogu. Ivica Dačić je do sada obavljao vrlo važne državne funkcije u interesu građana. Očekujemo da mu sada birači povere glasove da bude premijer Srbije – naveo je za naš portal prvi na lokalnoj listi, predsednik kruševačkih socijalista, Siniša Maksimović.

J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *