Izbori: Televizije nedostupne, obilazimo birače, navodi lokalna Koalicija „Srbija protiv nasilja“

izbori,Odjek.rs

Koalicija „Srbija protiv nasilja“, čiju listu za lokalne izbore predvodi dr Branislav Bata Andrić, saopštila je da obilaskom terena i podelom izbornog materijala obaveštava sugrađane o tome šta će koalicija uraditi ukoliko dobije poverenje građana, uz napomenu da je to jedini način, jer su za tu koaliciju lokalni mediji nedostupni.

Kako nam i dalje sve lokalne televizije i većina medija pod kontrolom aktuelne vlasti ne daju prostor, važno je da do svih Kruševljana stigne poruka da glasom za koaliciju „Srbija protiv nasilja – dr Branislav Bata Andrić“ biraju besplatne udžbenike za sve đake u Kruševcu i okolini, zatim osnivanje gradskog fonda za lečenje bolesne dece i odraslih, mobilnih seoskih ambulanti i apoteka, kao i osnivanje gradskog stambenog preduzeća koje će omogućiti Kruševljanima dostupne stanove i krov nad glavom – saopšteno je iz lokalne koalicije „Srbija protiv nasilja“.

U saopštenju za javnost podsećaju da su prioriteti i revidiranje cena usluga svih gradskih preduzeća „jer su voda, grejanje i čistoća u pravo svih građana“, te davanje rešenja za stalno svim zaposlenima u gradskim preduzećima i ustanovama, koji trenutno imaju privremene ugovore.

izbori,Odjek.rs

Poručuju da će aktivisti koalicije „Srbija protiv nasilja – dr Branislav Bata Andrić“ nastaviti rad na terenu, kako bi stigli do svakog čoveka u Kruševcu i okolini, navodeći da su, između ostalog, materijal podelili u naseljima Ujedinjene Nacije, Rasadnik, Vlado Jurić, Bagdala i Pakašnica.

Kruševljani, umorni od SNS ucena, pretnji, pritisaka i laži, siti nasilja, korupcije i kriminala, znaju da predstojeći izbori nisu samo stvar politike. Život je u pitanju! – navodi ova koalicija.

Lista koalicije „Srbija protiv nasilja – dr Branislav Bata Andrić“ je pod brojem tri na predstojećim lokalnim izborima.

J.B.

Foto: Koalicija “Srbija protiv nasilja”

3 Comments

  1. Vi makar imate n1, mi iz SPS ni to. Ali neka, zato ćemo da budemo najveće iznenađenje izbora.

    SPS!!!

  2. Обилазите људе тако што им стављате флајере у поштанске сандучиће?! Какво сте ви дно и беда. Значи невероватно!

  3. Mi pricamo sa ljudima. Ne ucenjujemo ih niti pretimo, niti im blokiramo kuce kada izadju da protestvuju protiv zasluga ekonomskog tigra. Da ima N1 i Nova S, ali ti ne razumes te televizije Marko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *