Nakon saobraćajke nedaleko od Brusa, otkazan humanitarni koncert

Centar za kulturu Brus saopštio je popodne da je humanitarni koncert, koji je trebalo da se održi 24. januara, otkazan, zbog saobraćajne nesreće u kojoj je dete poginulo, a majka teško povređena.

Saobraćajka se, podsetimo, dogodila danas oko 10 i 20, kada je na putu Milentija – Kriva reka, auto sleteo sa puta.

Pomenuti koncert je bio najvljen za sutra, 24. januara, u 19 časova, u organizaciji Centra za kulturu Brus te uz podršku kruševačkog Sokolskog društva.

Koncert je bio namenjen Juliji, kojoj je za lečenje potrebno 500.000 dinara.

J.B.

Napomena: Ovde je prethodna verzija ove vesti, pre nego što je koncert otkazan:

U Centru za kulturu Brus u sredu, 24. januara, održaće se veliki humanitarni koncert za Juliju.

Koncert organizuje Centar za kulturu Brus uz podršku kruševačkog Sokolskog društva.

Juliji je za lečenje potrebno 500.000 dinara pa je ovo prilika da se građani i građanke Brusa i okoline uključe u prikupljanje te velike sume novca.

Organizatori pozivaju ljude dobre volje da se odazovu u što većem broju i i daju svoj doprinos velikoj humanitarnoj akciji za Juliju.

U pratnji orkestra Dejana Ristića na koncertu će, u sredu, nastupiti: Jelena Usainović, Milena Đukić, Slobodan Đurković, Strahinja Živanović, Nemanja Radisavljevic i Zdravko Anđelković. Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Centra za kulturu Brus.

Iz Sokolskog društva najavljuju još jedan humanitarni koncert. On će biti održan  7. marta u kruševačkoj Hali sportova. Za njega još uvek nemaju konačan spisak izvođača, ali svakako će biti viđenijih imena sa naše estrade.

M.M.D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *