Humanitarni bazar: Za Milu i Danila, dođite i pomozite!

Humanitarna organizacija „Obrok za porodicu“ poziva sve ljude dobre volje da dođu sutra (16. decembra) na Trg glumaca i pomognu u prikupljanju sredstava za lečenje četvorogodišnje Mile i trinaestogodišnjeg Danila, naših malih sugrađana.

Danilo nema razvijen govor, nije samostalan u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, ima brojne digestivne i motoričke probleme i jake bolove kao posledica artritisa i upalnih procesa u organizmu. Od jula prošle godine je na preporučenoj terapiji u inostranstvu, primetni su pomaci u razvoju kao i umanjenje bolova, a kako bi mogao da nastavi lečenje u inostranstvu, potreban je još oko 4 miliona dinara.

Mala Mila ima cerebralnu paralizu, ne hoda, ne sedi, ne može sama da se hrani i potreban joj je stalni nadzor. Novac je potreban za banjska lečenja i fizikalne terapije, lekove, suplemente i sve ostalo što će joj koliko toliko olakšati život.

Bazar će biti otoren od 10 do 16 časova i svi koji budu došli, kupovinom ogračaka, knjiga za decu i odrasle, ikona, novogodišnje dekoracije, zimnice, meda, domaćih kolača, slaniša i slatkiša, doprineće da se što pre prikupi novac za lečenje Mile i Danila. Dođite, vaše malo je nekome mnogo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *