Građani/ke pitaju: Šta se gradi u tržnom centru BIG?

BIG tržni centar, Odjek.rs

Portal Odjek.rs dobio je više pitanja sugrađana/ki o tome šta se gradi u okviru kruševačkog BIG tržnog centra, odnosno koji će lokali (brendovi) biti otvoreni. U odgovorima dostavljenim našoj redakciji BIG Kruševac otkriva deo informacija.

U ovom momentu još uvek nismo u mogućnosti da otkrivamo koji brendovi će popuniti prostor, ali za sada, možemo da kažemo da će prostor uključiti devet novih lokala – navedeno je u odgovorima pomenute kompanije, uz podsećanje da tržni centar BIG Kruševac godinama posluje na veoma zadovoljavajućem nivou te da u prilog tome govori činjenica da će uskoro dobiti svoj dodatak, proširenje na 1.500 kvadrata.

Navedeno je da je ideja da se dodatak tržnom centru “dopuni sjajnom ponudom domaćih i internacionalnih brendova”.

Samo na taj način možemo održati lidersku poziciju u regionu i ostati prvi izbor potrošača. Pratite naš sajt za više informacija i budite informisani o svim dodatnim detaljima i terminu otvaranja novog prostora – poručuju iz ovog tržnog centra.

BIG tržni centar, Odjek.rs
U okviru 1.500 kvadrata biće devet lokala / FOTO: Odjek.rs

Inače, tržni centar je otvoren u septembru 2019. godine. Tadašnji vlasnik, “Nepi Rockcastle”, u kruševački šoping centar je uložio12 miliona evra, a to je bio treći projekat te kompanije u Srbiji.

U junu 2021. godine kruševački tržni centar je dobio novog vlasnika, kompaniju BIG Shopping centers. BIG CEE, čije je sedište u Beogradu od 2007. godine, deo je te kompanije.

BIG CEE, kako je navedeno na sajtu te kompanije, poseduje i upravlja sa 11 aktivnih tržnih centara: deset u Srbiji i jednim u Crnoj Gori. U Srbiji posluje sedam ritejl parkova pod brendom BIG, dva tržna centra pod brendom BIG FASHION i jedini dizajnerski outlet u zemlji pod brendom BIG FASHION Outlet.

J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *