Film „Nedelja“ stiže u Kruševac!

U Bioskopu Kruševac od 1. do 4. februara prikazivaće se film „Nedelja“, biografska priča o pevaču Džeju Ramadanovskom.

Film “Nedelja” koji je za samo deset dana pogledalo preko 200.000 gledalaca, inspirisan je istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

Glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Film je izazvao veliko interesovanje na celom Balkanu, a sa aspekta medijske recenzije beležimo utiske Marije Ratković iz portala „Journal“: „Sa ove distance gledano, film o Džeju nije mogao da se zove nikako drugačije. I nije mogao da nastane drugačije. Hrabri i strpljivi ljudi vični pisanju morali su da odsede sate i sate na Donjem Dorćolu okruženi Džejevim prijateljima i saradnicima – koji su opet isto prijatelji. Stefan Bošković i Nemanja Ćeranić su uradili onako kako uspomena na Džeja nalaže. Pričali su i prekinuli su priču tačno na pravom mestu, što je verovatno i najveći kvalitet filma.“

Film “Nedelja” će se u Bioskopu Kruševac prikazivati četiri dana, u terminima od 18 i 20 i 30 časova.

Karte se mogu kupiti na biletarnici bioskopa Kruševac od 16 časova, na dan projekcije. Cena karte je 400 dinara.

N.N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *