Estetic studio Dušica – Oaza lepote u Kruševcu

P R O M O

U novootvorenom salonu lepote za esetsku korekciju lica  i tela u strogom centru grada, namenjenom modernoj, negovanoj ženi, pomoću najsavremenijih aparata poslednje generacije, kojima rukovodi stručno osoblje, svaka žena će za veoma kratko vreme doći do željenih rezultata.

Zaposlene žene, žene modernog doba, nemaju dovoljno vremena, moraju biti na svim nivoima ostvarene a uz to lepe i negovane. Salon je osnovan sa idejom da savremenoj poslovnoj ženi omogući da bude lepa, sveža i zadovoljna svojim izgledom.  

Salon se nalazi u prijatnom i estetski opuštajućem ambijentu na Trgu Kosturnica. Odiše lepim enterijerom, relaksirajućom muzikom i opuštajućim mirisima eteričnih ulja, gde se sa klijentima najpre obavljaju konsultacije, a onda dolazi i preporuka šta je ono što bi bilo najbolje i najdelotvornije.

U salonu se koriste savremeni aparati za tretmane lica i tela kao što su 9D HIFU, VelaShape III i aparat za limfnu drenažu.  Svi aparati deluju neinvazivno i nema nuspojava. 

Šta je HIFU ?

HIFU u svojoj poslednjoj i najnovijoj verziji 9D predstavlja visoko intenzivni fokusirani ultrazvuk i najdelotvorniju tehnologiju u tretiranju opuštene kože i razbijanju masnih naslaga.  Nakon samo jednog tretmana može se postići svežiji, čvršći i mladalačkiji izgled bez potrebe za operacijom ili čekanjem.

Pomoću HIFU aparata postiže se lifting lica, stimuliše se i obnavlja kolagen, koji je zaslužan za strukturu kože, usled čega koža postaje zategnuta i glatka, a opuštenost kože i bore nestaju.

HIFU tretman može biti potreban nekom ko je navršio 30+ godina starosti, ko je primetio da mu je koža na telu, licu ili vratu postala mlitavija i želi da je podigne i zategne na bitnim mestima. Tretman je bezbolan, sprovodi se bez anestezije i potpuno je neinvazivna metoda za lifting lica. Ovim aparatom mogu se tretirati: regije oko očiju, podbratka, srednjeg dela lica, stomaka, butina, zadnjice, vrata kao i opšte zatezanje i podizanje kože.

VelaShape III

VelaShape III je najnovija generacija medicinskih uređaja koje je FDA odobrila za smanjenje celulita, obima stomaka i butina. Ovaj neinvazivni tretman je veoma efikasan u smanjenu obima i tretiranju celulita (”pomorandžina kora”), a poboljšanja su vidljiva postepeno i nakon prvog tretmana, kada počinje da se primećuje da je koža glatka i čvršća. Tretman je jednostavan, bezbolan, a regije koje se obično tretiraju su: zadnji i prednji deo butina, spoljašnji i unutrašnji deo butina, zadnjica, stomak, nadlaktice, podbradak. Treba napomenuti da ovaj tretman nije namenjen mršavljenju, već uklanjanju celulita i smanjenju obima regija koja se tretiraju. Prvi vidljivi rezultati se mogu primetiti nakon tri tretmana, kada postane vidljivo smanjivanje centimetara, a preporuka je da se uradi šest tretmana, što predstavlja jedan kompletan paket. 

O detaljnijem radu ovih, ali i drugih aparata, njihovoj delotvornosti i efikasnosti možete se informisati na  sajtu i društvenim mrežama  Estetic studija Dušica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *