Drugi humanitarni koncert Sokolskog društva: Za kruševačke mališane

U organizaciji Sokolskog društva Kruševac 7. marta u 20 časova, u Hali sportova, biće održan drugi dobrotvorni koncert koji je ovo udruženje organizuje kao jednu od svojih godišnjih humanitarnih akcija.

Koncert se organizuje kako bi se pomoglo u lečenju osmoro kruševačih mališana- Danila Nikolića, Dimitrija Lazića, Viktorije Petrović, Maksima Milenkovića, Pavla Dimitrijevića, Uroša Miljkovića, Stefana Jovanovića, Vasilija Majstorovića i Ane Stojković.

Voleo bih da ljudi prepoznaju značaj ovakvih akcija, jer nisu u pitanju organizatori, već se jasno vide slike dece kojima je pomoć namenjena. Okupili smo mnogo estradnih zvezda, ali je njihov repertoar usmeren na evergrin melodije uz koje smo odrastali, i koje su primerene jednom humanitarnom projektu. Prošlogodišnji koncert je bio više nego uspešan, pa se nadam da nas publika ni ove godine neće izneveriti – kaže dr Valdan Savić, predsednik Sokolskog društva.

Za sada svoje učešće su potvrdili Milan Vasić, Sanja Vučić, Radica Dimitrijević, Zdravko Anđelković, Nemanja Radisavljević, Marko Milićević, Danijel Stojković, Strahinja Živanović, Jovan Knežević, Nemanja Đurđević, Slobodan Đurković, Aleksandra Ivanov, Dejan Topalović, Milena Đukić, Ognjen Rutić, Milan Miletić, Bojan Vukosavljević i „Desperado 037 bend“.

Karte za najavljeni humanitarni koncert mogu se kupiti na štandu u centru grada. Cena ulaznica je 900 dinara, a volonteri će ih prodavati svakog radnog dana u terminu od 15 do 21, tokom vikenda od 12 časova.

N.N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *