Čitateljka piše: „Šalterski radnici EPS-a neljubazni i drski, ne umeju ni dobar dan da kažu“

-Svaki put kad dođem da platim struju, šalterske radnice viču na ljude, a kada ih nešto pitate, prave se da vas ne čuju. Nema ni dobar dan, ni izvolite ni hvala ni doviđenja- kaže sugrađanka M.Ć., penzionerka koja račun za struju redovno plaća na šalteru EPS-a jer, kako kaže, ne ume to da učini onlajn.

M.Ć. napominje da šalterski radnici u ovom preduzeću nikada i nisu bili preterano ljubazni, ali da je njihova neljubaznost kulminirala u poslednje vreme.

Bilo je i ovako i onako, kako na koga naletite. Sada su tu neke prilično nervozne osobe. Kada sam plaćala poslednji račun, u pokušaju da joj dodam papir ispod onog stakla, šalterska radnica mi se „obrecula“, počela je da viče, rekla mi je doslovce „šta mi bre gurate to pod nos“, iako je realno papir bio na pristojnoj razdaljini. Onda mi je bukvalno otela račun iz ruke i nešto sve vreme mumlala sebi u bradu. Na moje hvala na kraju, ćutala je– kaže ova sugrađanka.

Ističe da se u tom trenutku slična situacija dešavala na susednom šalteru.

Nisam čula šta je radnica rekla ženi koja je došla da plati struju, ali sam čula tu ženu kako joj kaže mirnim tonom „Izvinite što morate da radite svoj posao“. Onda je ova „osula paljbu“, prebacivala joj je što je došla u 13 i 50, a uplate su do 14 časova. Dok sam izlazila, neka od radnica je uzviknula „gotovo za danas“. Sve to izgledalo je jako ružno, mi smo njihovi korisnici i nema smisla da se tako ponašaju- navela je ova starija sugrađanka.

U pokušaju da saznamo da li se neko od građana i zvanično žalio na neljubaznost šalterskih radnika, u kruševačkom EPS-u nam je rečeno da oni nisu nadležni da daju takve informacije.

1 Comment

  1. Kakvo im je rukovodstvo, šalteruše u EPS – u su sjajne🤢

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *