Bioskopski repertoar od  11. do 17. aprila

U Bioskopu Kruševac od sutra (11. aprila)  na repertoaru su dva filma- drama „Za danas toliko“ i crna komedija „Radnička klasa ide u pakao“.

Prema rečima scenariste i reditelja Marka Đorđevića, film „Za danas toliko“  namenjen je svima i mogu da ga gledaju i deca i odrasli. Govori o porodici Šarenac koja kroz život ide hrabro, sa vedrinom i željom da jedni druge nasmeju. Spremanjem omiljenih mu kolača – čupavaca, Šarenci uspevaju da namame najstarijeg brata da dođe kući. Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima. Porodicu Šarenac na bioskopskom platnu predstavljaju Filip Đurić, Ivana Vuković, Nikola Rakočević, Goran Bogdan, Miona Pejaković, Milića Jovanović. Film „Za danas toliko“ prikazivaće se u narednih nedelju dana, u terminima od 17 i 19 časova.

Film „Radnička klasa ide u pakao“, koji je prikazan na nedavno završenom beogradskom FEST-u, gde je nagrađen sa tri prestižne nagrade od kojih i nagradom za najbolju režiju, kruševačka publika će moći da pogleda od 11. do 17. aprila, u terminu od 19 časova.

Ova crnu komediju, sa elementima trilera i horora, govori o grupi radnika koji su  u požaru i sumnjivoj privatizaciji izgubili svoje bližnje, posao i dostojanstvo, te u borbi za pravdu pribegavaju natprirodnim… U filmu igraju Tamara Krcunović, Leon Lučev, Momo Pićurić, Ivan Đorđević, Lidija Kordić, Mirsad Tuka, Szilvia Krizsan, Olivera Viktorović, Tomislav Trifunović, Dobrila Stojnić.

Cena ulaznice je 300 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *