Bioskopski repertoar do 3. aprila

Od sutra (28. marta) u Bioskopu Kruševac na repertoaru su animimirani dečji film „Baba Jaga“ i srpsko američki film „48 sati i jedan minut“, posvećen devojčici Tijani Jurić koja je tragično stradala pre deset godina.

Drama „ 48 sati i jedan minut“ govori o Aleksandri koja  se vraća u svoju otadžbinu, dve decenije nakon rata, u želji da odgoji ćerku u duhu srpske kulture. Kada zakon od 48 sati spreči policiju da pokrene slučaj otmice deteta, ožalošćena majka pojuri u potragu po opasnim beogradskim ulicama, uprkos dejstvu psihijatrijskih lekova… Scenario filma poveren je  glumcima Nataši Ninković, Radivoju Raši Bukviću, Vanji Ejdus, Marini Ćosić, Klari Hrvanović i preminulom glumcu Marku Živiću. Film će se prikazivati od 28. marta do 3. aprila, u terminu od 21 sat, a cena karte je 300 dinara.

Animirani dečji film „Baba Jaga“ na repertoaru kruševačkog pozorišta je od 28. marta do 3. aprila, u dva termina, od 17 i 19 časova, s tim da projekcije neće biti 1. aprila. Cena karte je 300 dinara.

Radnja ovog ruskog filma događa se u bajkovitom kraljevstvu, u kolibi kraj močvare gde riđokosa veštica Jaga živi zajedno sa svojim mačkom pronalazačem i veselim kućnim vilenjacima. Da bi postala bolja veštica potrebna joj je Knjiga čarolija, koju je pre mnogo godina ukrala zla čarobnica Beladona. Jednog dana, neočekivana poseta princeze Safir nudi Jagi priliku da se obračuna sa svojim zakletim neprijateljem. Princeza Safir i Baba Jaga sa malenom družinom kreću na put pun izazova i raznih pustolovina…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *