Audicija za „Ritam Evrope“ – Uskoro!

I ove godine naš grad je dobio mesto u regionalnoj manifestaciji „Ritam Evrope”. Reč je o najvećem omladinskom muzičkom takmičenja u zemlji, a namenjeno je takmičarima od 14 do 21 godine, talentovanim za pevanje i ples.

Pobednik audicije biće predstavnik grada Kruševca i jedne od ambasada evropskih zemalja, kojoj bude dodeljen od organizatora. Svoj nastup imaće priliku da usavrši na višemesečnim  pripremama sa instruktorima pevanja i umetničkim direktorima scenskog nastupa.

Takmičenje “Srbija u ritmu Evrope” biće emitovano uživo na Prvoj televiziji, a pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština koje učestvuju i gledalaca koji će glasati putem SMS-a.

Ovogodišnja audicija za „Ritam Evrope“ održaće se 3. juna, u 19 sati, u Beloj sali Kulturnog centra. Svi koji žele da nastupe treba da pošalju prijavu  u kojoj navode ime i prezime, godinu rođenja i grad iz koga dolaze. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog člana grupe. Oni koji planiraju da se takmiče u kategoriji plesa poželjno bi bilo da ponesu melodije uz koje će nastupiti.

Prijave za učešće treba poslati u vidu poruke na Instagram adresu @rhythm_of_ europe  ili  („Viber“ odnosno „WhatsApp“) за број +381606 555 013.

Ukoliko iz bilo kojih razloga nisu u mogućnosti da se prijave, svi zainteresovani mogu se pojaviti na samoj audiciji u terminu održavanja.

N.N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *