Nagradni konkurs: Kreirajte logo i zaradite 250 evra!

lokalna fondacija ro, odjek.rs

Novoosnovana Lokalna fondacija Rasinskog okruga raspisala je konkurs za idejno rešenje logoa. Poziv je otvoren za sve kreativce iz Srbije, a rok za slanje predloga je 31. jul, do 17 časova. Nagrada za najbolji logotip je 250 evra.

logo, odjek.rs

U Fondaciji navode da je poželjno da dizajn logotipa sadrži grafički element i ispis Lokalna fondacija Rasinskog okruga. Mora da bude primenjiv u različitim formatima, štampanim i digitalnim materijalima, u boji ili grayscale prikazu.

Obavezan uslov je da je logo originalni autorski rad, koji nije bio ranije korišćen. Poruka koju šalje mora biti dovoljno jasna, prepoznatljiva i upečatljiva, kako bi mogla biti obeležje buduće fondacije Lokalne fondacije Rasinskog okruga.

Idejno rešenje treba da sadržajno odgovara aktivnostima i vrednostima koje deli Lokalna fondacija Rasinskog okruga. Oblasti delovanja koje će Fondacija da podržava su akcije iz oblasti zaštite životne sredine, podrška građanskom aktivizmu, manifestacije iz oblasti kulture i umetnosti, amaterski sportski događaji, bezbedno okruženje za građane, organizovanje neformalnih edukacija.

Odluku o najboljem logotipu donosi tročlani/petočlani žiri. Zainteresovani predloge mogu poslati na mejl fondacijarasinskiokrug@gmail.com do 31.jula, do 17 časova. .

Vrednosti za koje se zalaže Lokalna fondacija Rasinskog okruga su solidarnost, participativnost, otvorenost, dostupnost, različitost i inkluzija.

D.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *