Pionirski park: Dan pun ljubavi, osmeha i posebnih emocija

Muzičko inkluzivna radionica organizovana u Pionirskom parku ovog vikenda, okupila je veliki broj dece, mladih i roditelja. Sa zajedničke proslave Dečje nedelje pod sloganom „Ja sam dete imam plan- tolerancija i ljubav za svaki dan“ učesnici su poneli prelepe utiske.

Humanitarno udruženje za pomoć bolesnoj deci i mladima sa smetnjama u razvoju i invaliditetima „Čarapansko srce“, zajedno sa Muzičko edukativnom radionicom „Cvrle“ i gošćom Danijelom Lazarević iz Radionice/ studija „Rastimo uz muziku“- škola bumvekera, organizovalo je muzičko inkluzivnu radionicu otvorenog tipa. Dobrodošli su bili svi a ulaznica je bila- osmeh i dobra volja.

Divan jesenji dan, puno dece, mladih i roditelja, sve je odisalo ljubavlju i dobrom energijom, a najveća nagrada nam je radost koja se mogla videti na licima mališana i svih ostalih učesnika– kažu u Čarapanskom srcu.

Plesalo se, igralo, bilo je puno zagrljalja a ono što se deci posebno svidelo su bile karaoke gde je početna trema vrlo brzo nestala, pa su se deca opustila i zapevala.

Oduševljeni su bili i roditelji, događaj su opisali kao „fenomenalan, veseo, razigran, raspevan, topao, pun ljubavi…“ , te poručili da bi češće trebalo da se organizuju ovakve aktivnosti.

„Do sledećeg viđenja- neka kuca Čarapansko srce“, poruka je nakon uspešno organizovane muzičko inkluzivne radionice u našem gradu, iz Udruženja „Čarapansko srce“.

D.P.

Foto: Udruženje “Čarapansko srce”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *