Programi KCK-a u avgustu – koncerti, predstave, manifestacije, promocije

Nakon dečije predstave i manifestacije “Vuletovi dani”, održanih u prvoj nedelji avgusta, tokom ovog meseca u okviru Leta kulture, Kulturnog centra Kruševac, biti održani različiti programi.

Consonance duo nastupa 6. avgusta, na platou ispred Kulturnog centra Kruševac. Ana Stefanović (klavir i vokal) i Dejan Janošević (vokal) nastupaju od 21 sat. Narednog dana (7. avgusta) je u Klubu KCK-a predstavljanje knjige Ljiljane Tamburić, “U zlatnoj rosi sutona”, od 20 časova. Iste večeri, od 21 sat, na platou ispred KCK-a  koncert sastava “Jazzmo Quintet”.

U četvrtak, 8. avgusta, u porti crkve u Kamenaru održava se manifestacija Dani Svete Petke, a u Zdravinju počinje manifestacija “Zvezdano zdravinje”. Iste večeri od 20 časova na platou ispred KCK-a je dečija predstava “Ugašeni zmaj”, a od 21 sat koncert “Funkastic coalition group”.

U nedelju, 11. avgusta održava se manifestacija “Da se podsetimio”, u Domu kulture u Velikoj Lomnici.

Karaoke okršaj je 15. Avgusta, od 20 časova na platou ispred KCK-a.

U petak, 16. avgusta, u 20 časova u Klubu KCK-a je promocija knjige pesama Biljane Stanisavljević, “Nepovratno sam otišla”.

Preobraženjska blagodarnica je program koji je predviđen za ponedeljak, 19. avgust, a održava se u porti crkve Svetog Ilije u Mudrakovcu. Manifestacija “Dani preobraženja” se održavaj u Konjuhu.

Baletska predstava za decu “Uspavana lepotica”, Pozorišta za decu “Više od igre” održava se u četvrtak, 22. avgusta u Beloj sali KCK-a.

Narednog dana je izložba Kulturno prosvetne zajednice Srbije, “Karavan umetnosti”, koja se održava u Legatu Milića od Mačve. Program počinje u 19 časova.

U subotu od 10 do 15 časova u Klubu KCK-a je berza autića.

Dunja Lekić, polaznica Likovnog studija “Maja Olić”, imaće prvu samostalnu izložbu crteža i slika u Galeriji KCK-a. Otvaranje je 29. avgusta u 19 časova.

Istog dana u 20 časova na platou ispred KCK-a je poetsko – muzički program Odjeci Festivala muzike za decu Rasinskog okruga.

Petak, 30. avgust je rezervisan za promociju knjige Dragutina Karla Minića, “Nacionalna geografija i Karlov ugao 11:12”.

N.N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *